Nieuwe vestiging in Otterlo open

Geplaatst op woensdag 10 mei 2017


Officieel wordt op maandag 22 mei het zusje van VeluweSpecialist Garderen geopend door wethouder Willemien Vreugdenhil van de gemeente Ede. Maar afgelopen vrijdag (5 mei) gingen de deuren voor de eerste gasten in Otterlo al open. Hylco en Lidia waren erg verrast en blij dat er direct al zoveel aanloop was op de eerste dag.

"Niet alleen vakantiegangers kwamen aan het einde van hun meivakantie nog een fiets, e-bike, mountainbike of tandem huren. Ook de inwoners van Otterlo zelf kwamen even buurten. De reacties waren erg leuk en fijn", aldus Lidia, die enorm enthousiast is over de nieuwe zaak. "Het is prachtig geworden en we kunnen hier fijn werken. De locatie, midden in het dorp en recht tegenover de Waldhoorn, is voor onze gasten een perfecte uitvalbasis. Ook een aantal recreatiebedrijven, die even kwamen kijken naar onze spiksplinternieuwe Gazelle fietsen met 7 versnelling en e-bikes, zijn blij met onze komst in Otterlo. Want op deze manier speelt het dorp nog meer in op de behoefte van de toerist."

"Uiteraard krijgen onze gasten fantastisch mooie routes mee naar de Ginkelse Heide en het middelpunt van Nederland. En natuurlijk bieden wij ze de mogelijkheid om een ticket te kopen voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe", voegt Lidia er nog enthousiast aan toe. De VeluweSpecialist in Otterlo is 7 dagen per week geopend.

Delen via: