Top 7: Activiteiten om wild te spotten - BLOG

Geplaatst op maandag 12 februari 2018


Er zijn tal van activiteiten en attracties op de Veluwe. Maar het is natuurlijk het allerleukst om tijdens je verblijf wild te spotten. Zeker nu de film Wild, met André van Duin aan het woord, een daverend succes is willen steeds meer mensen wild spotten op de Veluwe. Daarom hebben wij de 7 meest originele activiteiten op de Veluwe voor je op een rij gezet:

1. E-chopper
Met deze elektrische unieke scooter, met brede voor- en achterbanden, rij je relaxt over de Veluwe op zoek naar wild. Tevens mogelijk inclusief duo-zit, waardoor kinderen ook mee kunnen op de wildsafari. Boek de E-chopper.

2. Mini Cooper Tour
Terug naar de jaren '70 en toeren over de Veluwe in een authentieke Mini Cooper. Dit kan zelfs in een Mini Cooper Cabrio! Met onderweg een aantal stops bij wildarena's. Maar een fotomoment bij een prachtig kasteel of fantastisch uitkijkpunt kan natuurlijk ook. Toeren in een Mini Cooper.

3. Klimmen in Klimbos Garderen
Vanuit de bomen de natuur van de Veluwe verkennen. Spannend en zo gaaf dat klimmen en tokkelen! Zowel voor kinderen als volwassenen ontzettend leuk om te doen. Wist je dat je ook een boomtoppen parcours kunt doen? Plan je uitje naar Klimbos Garderen.

4. E-loopfiets
Met een elektrische loopfiets wandel je zonder moeite door de natuur. Want door de elektrische ondersteuning bereik je met weinig inspanning al lopend de snelheid van een fiets. Leuk om te doen in combinatie met Wildpark het Aardhuis en Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Verken de Veluwe met de E-loopfiets.

5. E-mountainbike
Ben jij sportief en heb je wel zin om offroad te gaan? Singletracken op de Veluwe? Huur dan een elektrische mountainbike en wie weet kom je onderweg wild tegen. De mountainbikes worden verhuurd inclusief GPS-systeem. Boek de E-mountainbike.

6. Wildsafari met huifkar
Een wildsafari met huifkar over de Veluwe en onderweg wild spotten. Het kan allemaal op de Veluwe. Superleuk voor gezinnen!

7. Wandelend
Tegen zonsondergang naar een wild-observatiepunt om naar wild te spotten en ondertussen luisteren naar verhalen van de boswachter. Spannend en leuk! Ga op een wildexcursie.

Ga je op vakantie naar de Veluwe of ben je er voor een weekendje weg? Bekijk dan al onze mogelijkheden om Veluws wild te spotten!

Erik - VeluweSpecialist

Delen via: